RING OSS - 0470-58 09 01

Takläggare Växjö

RING OSS - 0470-58 09 01

Takläggare

Våra takläggare i Växjö lägger olika slags tak, som här svarta betongpannor.

Behöver ni takläggare i Växjö? Kontakta oss, vi lägger gärna om ert tak. Vårt företag hjälper både företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar med allt från att inventera taket till att tillsammans komma fram till vad ni vill åtgärda och sedan utföra takbytet. 

Takläggare i Växjö

Att byta tak är en stor investering för er fastighet och kommer hålla i tiotals om inte hundra år, beroende på materialval. 

Våra takläggare i Växjö jobbar med följande material:

  • Betongpannor – klassiskt utförande i olika färger för ett tak av naturligt material. Det är takpannor tillverkade i betong. De är enkla att lägga och har lång livslängd. Ni kan välja mellan olika färger för att betongpannorna ska passa just er stil och ert hus. Taket är hållbart, formbart, tätt, har god färgbeständighet och är extremt tåligt mot frost. Har en livslängd på 30-40 år.
  • Derbigum – klassiskt material för platta tak och används oftast för låglutande tak. Kan appliceras på stora och små tak, i ett eller två skikt. Har dubbelförstärkning vilket innebär att den håller mycket länge. Erbjuder ordentligt skydd mot väder och vind och är robust nog för trädgårdar, takterasser och exempelvis solcellspaneler. Takmaterialet är helt återvinningsbart, kräver minimalt underhåll och har en dokumenterad livslängd på 45 år. Derbigummi är ett mjukt och smidigt membran av APP-modifierad asfalt med två armeringar; glasfiberväv och polyesterfilt.
  • Papptak – vi erbjuder även andra typer av papptak för exempelvis platta tak men även andra former av tak. 

Vi samarbetar med företaget Takrekond men också med Beijer Byggmaterial i Växjö, Benders, PVL, Växjö plåt och montage samt Colorama.

Erbjuder även fler tjänster

Vårt företag erbjuder förutom alla typer av takbyten av våra takläggare i Växjö även en rad andra tjänster kopplat till fastigheter. Vi utför olika typer av byggnationsarbeten, fasadmåleri, fönsterbyte, solceller men också uthyrning av teleskoplastare med förare samt uthyrning av byggställning.

Hör av er till oss – våra takläggare i Växjö hjälper er med ert tak och ser till att ni får ett vackert och hållbart tak.