RING OSS - 0470-58 09 01

Takläggare Växjö

RING OSS - 0470-58 09 01

Solceller

Vårt företag erbjuder även installation och montering av solceller, som här på ett tegeltak.

Varför inte installera solceller i samband med att våra takläggare i Växjö lägger om ert tak? Vårt företag både installerar och monterar solceller.

Solceller ökar i populäritet

Det blir väldigt tydligt när solceller ökar i populäritet. På alltfler tak syns nu även solceller i Växjö. Att montera och installera solceller har ett av vårt företags starka ben, förutom våra takläggare i Växjös takbyten. Vi använder oss av flera olika typer av platta tak som väl är anpassade för solceller. Oavsett om ni behöver hjälp av våra takläggare i Växjö eller inte så hjälper vi er med era solceller.

Det är vanligast att montera solpaneler på hustak som vätter mot söder, syd-ost eller syd-väst. Solpanelerna är vidarekopplade till husets vanliga elcentral och kopplas av en behörig elektriker. 

Kontakta oss för att börja producera egen el med solceller. Det som blir över kan ni sälja på elnätet. Solceller är underhållsfria och jobbar utan att ni som fastighetsägare behöver göra någonting. 

Lång hållbarhet och längre elkostnad

Livslängden på solpaneler är garanterat 25-30 år beroende på tillverkare. Faktum är att livslängden oftast är bra mycket längre än så. Många solpaneler som sattes upp på 1970-talet fungerar än i dag.

Genom att använda solceller så sänker man sin totala elkostnad samtidigt som man skyddar sig mot prishöjningar i framtiden. När solcellerna är avbetalda blir elen utan kostnad. 

Hör av er till oss – för solceller och takläggare i Växjö!